Carola Nylund

Adelaide/Kangaroo Island
Efter fyra dagar i Sydney tog vi flyget till Adelaide där vi hyrde bilDestinationen blev direket Kangaroo Island, cirka 13 mil och en färja bort. 
 
Ön KI är en av de bästa platserna i Australien för att se vilda djur på nära håll. Här promenerade vi på en otroligt vit strand bredvid rockformationer, sjölejon och klättrade dessutom upp för sanddyner! På KI är det fler koalor än vad det är människor, och det finns dessutom mer kängurus och wallabys än koalor, vilket resulterade att vi såg dessa i princip överallt. Victor såg dessutom en vithaj! Det var en häftig upplevelse. 
Sydney, Australien
Fyra otroliga dagar i Sydney försvann i ett nafs! Sydney är verkligen en underbar stad, här finns allt och lite till. 

Under de dagar vi befann oss i Sydney hann vi se det kända Opera huset, promenera över Sydney Harbour bridge, se Darling Harbour där vi åt otroligt god mat, se China Town och gå på marknad samt besöka den kända Bondi Beach där vi gjorde en coastwalk och sista men inte minst gjorde vi ett besök till Manly där vi promenerade efter stranden, drack öl och åt friterade räkor med vitlök & chili.

Många ser Sydney som bara en utgångspunkt för en resa i Australien, men att missa allt detta är enligt oss ett stort misstag. Ett besök i Sydney är ett måste enligt oss när man åker till landet Down Under! Kommer lägga upp mer bilder från staden senare!
 
 
Bondi Beach