Carola Nylund

Tacokväll
Tacos med Lisa, Adrian & Victor - perfekt på en söndagkväll! Eftersom Lisa är vegan testade vi alla på att laga quornfärs istället för köttfärs, resultatet blev riktigt bra! Victor skojade om att innan 2018 är slut kommer vi nog alla vara veganer, och vem vet, om det fortsätter vara såhär gott är det kanske ingen omöjlighet! 
 
 
 
Nix nej
I ett tidigare inlägg skev jag "varje gång jag och Victor nämner ordet ark blåser det upp till storm" Denna vecka har vi pratat om att åka till fjällen under helgen, hållt tummar och tår för ett hyfsat väder samt frekvent tittat på olika väderprognoser. Till vår stora förvåning blev det aldrig någon "klassvarning" och det såg dessutom ut som att vädret skulle bli mildare under helgen. Kunde det verkligen stämma? Hade vädergudarna äntligen tänkt att "2018 ska bli Carola och Victors år"?
 
Men som rubriken lyder blev det ett nix nej. Kylan gjorde sig påmind med cirka minus 25-30 grader... Vi bestämde oss att i alla fall försöka åka ut, men när vi kom fram till stugan i Laukuluspa gick inte skotern i gång (gasen hade frusit fast och magnapullen hade gått sönder) Vi var alltså helt körda och det fanns inget att göra. Om 9 dagar åker jag dessutom till Filippinerna och vi kommer inte hinna repa skotern innan det + att vi ändå inte har fler lediga dagar tillsammans... Vi fick säga hejdå till Laukuluspa när vi tittade bak i backspegeln och vi får hoppas att mars blir en bättre månad! 
Måndagsmys
 Ännu en dag med otroligt vacker himmel! Dagen har bestått av måndagsmys med godis och handbollstittande! I dag har vi även bokat hemresan Arn - Krn samt återigen börjat se över packningen inför resan, det är bara 14 dagar kvar nu...