Carola Nylund

Puerto Princesa - Alla hjärtans dag
Vädret här i Puerto Princesa verkar inte bli bättre så vi har ändrat våra planer och åker vidare till Cebu i morgon, vilket betyder att vi missar undervattensgrottorna... Väldigt trist, men man kan ju inte kontrollera vädret, och då vi bara har cirka 2 veckor kvar av resan beslöt vi att det var det bästa alternativet. Undervattensgrottorna får bli under en annan resa.

Alla hjärtans dag har vi spenderat på ett köpcenter här i PP.  Själva köpcentret var ingen riktig höjdare men det fanns i alla fall en biograf där vi såg Fifty Shades freed. En av fördelarna med att vara i Filippinerna är att många kan engelska och filmen var inte dubbad (som nästan alla filmer i Sydamerika var) Jag har inte sett de två första filmerna, men jag tyckte denna var helt ok.

Både jag, Lisa och Mikaela har blivit riktigt förkylda. Vi hostar, nyser, har huvudvärk och snorar hela tiden. Lisa fick sån rosslig röst tidigare så tror ingen av oss skulle kunna hålla oss för skratt. Det är hur som helst väldigt trist att bli sjuk på sin semester! Vi får hoppas det går över under de närmaste dagarna. Och även hålla tummarna för att vädret ska bli bättre.

Nedan är några bilder jag inte lagt ut på bloggen tidigare, bilderna är från lagun & snorklingsturen vi gjorde för några dagar sedan i El Nido!

#1 - Linnéa

härliga bilder!

Svar: Tack så mycket! 😊
Carola Nylund