Carola Nylund

Palolem, Goa - Indien dag 3
 
Efter en mastig frukost som gjorde att vi trodde att vi aldrig skulle bli hungriga igen hyrde vi en moped och körde runt i Goa. Trafiken i Goa är faktiskt inte så hemsk som många tror!

Efter vi tankat mopeden tog vi sikte norrut mot Cola-beach, cirka 13 kilometer från Palolem. Vägen dit var fylld av stora stenar som gjorde det väldigt guppigt och svårt att ta sig fram, fördelen med detta var förstås att det inte var speciellt många människor där vilket gjorde det värt mödan. Stranden var också fantastisk, det var en sandbank som delade av havet och en naturlig sötvattenpool. Vattnet är väldigt varmt här & solen tär på en, både jag och Victor har blivit brända. 

Vår nästa destination var fortet Cabo de Rama, jag kan tycka att det inte var något speciellt att se men utsikten därifrån var vacker.

Totalt blev det 5 timmar på mopeden, i morgon kommer vi hyra den igen men då åka mer söderut. Ägaren till vårt boende har tipsat om en strand som även när det är högsäsong är helt öde, vi får se om det stämmer.

P.S
Nu har de äntligen byggt klart vårt rum! Utsikten härifrån är oslagbar, aldrig någonsin bott såhär förut. Synd bara att wifi inte fungerar, men man kan inte få allt i livet.