Carola Nylund

Munnar - Indien dag 12
 
Varit på en heldagstur med rikschaw bland Munnars berg & teplantager!

Klockan 8.00 bar det i väg - jag, Victor & chauffören Raju. Vi åkte ännu längre upp i bergen än vi redan är, förbi tusentals teplantager, ett flertal byar, djur (vilda) & vattenfall. Allt var så otroligt grönt och vackert, knappt några turister alls! Det är så svårt att beskriva den vackra miljön som finns här, ni får själva se på bilderna nedan, även fast det inte gör verkligheten rättvisa...

Av Raju fick vi reda på att det finns cirka 300 elefanter i Munnar. Nu tänker ni säkert att elefanterna i Indien har det dåligt, och visst, på många ställen är det så, men i denna lilla bergsby är är det dock lite annorlunda då dessa elefanter strövar fritt och används inte i olika turistsyften. Folket i Munnar är väldigt noga med att inte gå för nära eller skrämma dessa elefanter, som främst är på ängarna där man inte får gå (djungeln undviker elefanterna oftast då det är så mycket mygg där) På morgonen kan man ibland också möta de stora bjässarna efter vägen, detta gjorde dock inte vi. Bilderna jag tagit på elefanterna är från cirka 40 meters avstånd.

Blev väldigt många bilder i dag. Ska sammanfatta våra upplevelser av södra Indien om några dagar och då lägga upp mina favoritbilder som vi tagit.

På onsdag åker vi tillbaka till Kochi och på fredag tar vi flyget upp till Bombay!
 
#1 - Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Det ser helt underbart ut :)

Svar: Ja det är så otroligt vackert! :)
Carola Nylund

#2 - Rebecca Adnell

Så jäkla fint!

Svar: Eller hur! 😄
Carola Nylund