Carola Nylund

Alleppey - Indien dag 10
 I dag tog vi mod till oss att cykla in till centrum i Appelley. Att cykla 15 kilometer i den indiska trafiken är något jag inte kan rekommendera... Medan Victor cyklade på i godan ro försökte jag göra allt för att inte krocka med lastbilar, bussar, rickshaws, människor och djur samt allt annat skumt som dök upp på vägen. Nej usch, det gör jag nog inte fler gånger. Blev inga bilder från trafiken, jag var så rädd för att stanna. 

Det har varit en dag med duggregn. Vi cyklade förbi några av stränderna som finns här, de flesta helt öde, men vi avstod från att bada pga. vädret. Synd.  

Eftersom vi bor på ett homestay, hos en familj, har vi planerat att äta middag hos dem i kväll. Vi åt middag här i går också och det kan nog varit den godaste indiska maten vi ätit hittills! Så ser verkligen fram emot kvällen. 
 
I morgon tar vi bussen till Munnar (tar cirka 6 timmar) Munnar är bl.a. känt för dess enorma teplantager samt nationalparken Eravikulam. Munnar kan nog bli den sista platsen där vi får känna av "frisk luft" i Indien eftersom vi mest troligt bara kommer besöka större städer senare.