Carola Nylund

Trincomalee, Sri Lanka - dag 50
Efter en cirka 3 timmar lång bussfärd från Sigiriya var vi nu framme i Trincomalee! Det är riktigt fint här men tyvärr är det low season på östkusten och det är mycket undervattenströmmar, så vi måste verkligen vara försiktig var vi badar. Vi hade verkligen sett fram emot att åka till Pigeon Island där man med snorkel kan se allt från rockor, färgglada koraller, hajar, sköldpaddor m.m. men det kan vara så att det inte är öppet och även om det skulle vara det så är det mycket sand i vattnet som yr vilket gör det svårt att se.
     Det har inte regnet något här i Trincomalee när vi varit här och om 2 veckor befinner vi oss i södra Sri lanka där det är högsäsong , vi får ta igen allt som har med havet att göra där. Trots att havet inte lockar speciellt mycket nu är Trincomalee en underbart romantisk stad! Älskar att gå runt efter havspromenaden. Vi ska ev. hyra en moped i dag så vi kan uppleva lite mer av vad som finns här. Nedan ser ni bilder från i går:
 
Utsikt från vårt rum
Promenad till Fort Fredric 
Fort Fredrick, Vishnutemplet - trots att man inte får fotografera här fick vi tillåtelse att göra det.
Klocktornet i centrum
En kvällsöl på balkongen
Svullnaden på min fot verkar inte vara på bättringsvägen.. Fotlänken jag har på mig passar inte längre och här tryckts upp mot benet!
#1 - madabouttea.se

Åhh så mysigt och vackert!

Svar: Tack för kommentaren! Trinco är verkligen en riktigt mysig hamnstad som jag gärna skulle kunna besöka igen :)
Carola Nylund