Carola Nylund

Delhi - Indien dag 30
I dag har vi utforskat Delhi via metro! I början var det lite struligt, det är ganska dåligt skyltat och mycket står på hindi, men allt som allt löste det sig bra. Människorna här är väldigt vänliga och hjälper oss direkt om vi frågar, eller kommer fram till oss om vi ser tillräckligt vilsna ut! 
 
Det första vi gjorde i dag var att åka till en av de större marknaderna i Delhi, och som vanligt gick Victor nuts och köpte allt och lite till! Han är för gullig.

På kvällen åkte vi till Mall of India där vi strosade runt på olika affärer. Det är skönt att vara på ett svalt köpcenter med tanke på hur varmt det är här, tror temperaturen ligger mellan 30-35 grader i skuggan varje dag!

Inte blivit några bilder i dag alls, istället får ni två bilder på mig och Victor från poolen i Mumbai som jag inte lagt upp tidigare. Den fina badmössan fick jag av en från personalen precis innan jag klev in i poolen... Jag blev så paff över det, allt hände så fort, jag tog emot den och plötsligt hade jag den på huvudet. Han ville bara vara snäll men när han gått kunde vi inte hålla oss från skratt. Det blev ett snabbt dopp och jag spenderade resten av eftermiddagen på solstolen. Den andra bilden på Victor, ja jag vet inte riktigt vad han håller på med... 
 
Blir andra bilder i morgon, det lovar jag! 
#1 - Maggie Bergius

Vilken underbar resa ni verkar göra! Man blir så sugen på att resa bort:)

Svar: Tack så mycket! Ja det är verkligen härligt att resa, och Indien är absolut att rekommendera. Även fast vi har cirka 1,5 månader kvar har jag redan börjat spåna på nästa resa! :)
Carola Nylund