Carola Nylund

Bolivia - Sucre
 
Imorse gick vi ut och beställde en American breakfast, det var den absolut godaste frukosten denna resa! En stor portion med toasts, sylt, juice, varm choklad, ägg, bacon, grönsaker & yoghurt med färska frukter i. Den lilla restaurangen ligger dessutom på en höjd med utsikt över Sucre, så det var inte helt fel det heller!

Det blev en rejäl frukostkoma på det.
Vi gick raka vägen hem, la oss i sängen och slö lyssnade på poddradio till strax efter klockan 12. Då kände vi att vi var tvungna att masa oss upp och göra någonting. Vi promenerade ner till huvudtorget, gick igenom några souvenirbutiker, gick på marknaden och köpte lite bröd, grönsaker och frukter och satte oss slutligen på en bänk och drack nypressad apelsinjuice.
 
När vi promenerade tillbaka till hostlet började vi prata om vädret som varit och konstaterade att vi över huvud taget inte märkt av att det är regnperiod här i Bolivia. Det straffade sig såklart. När vi kom in till vårt rum började det ösregna! Så vi blev kvar på rummet fram till kvällen då vi gick ner för gatan och åt några crepes...
 
För cirka en timme sedan meddelade Javier att han bokat ett dubbelrum till oss i Cochabamba i ett bra område nära restauranger och en bar som vi var på sist! 
Det närmar sig med stormsteg nu...
Och om exakt tre veckor kommer Victor ner!