Carola Nylund

Argentina - Patagonien, Bariloche
 
 Nyårsmiddag på tolvslaget med förrätt, varmrätt & efterrätt. Den dyraste notan hittills under resan & även den äckligaste maten. Får nästan kväljningar när man tänker på förrätten, köttet i varmrätten var så segt & senigt så vi fick lämna hälften & efterrätten var riktigt slajmig. Det enda som var bra var egentligen att Pepsi maxen var kall. Vi gick hem vid 01, ont i magen & somnade vid 04. Vaknade till frukost och gick sedan och la oss igen. Vilken bra start på det nya året! Här i Argentina verkar det inte som att man skjuter raketer på tolvslaget heller, det gör man bara på julafton. Lite skumt!
 
Idag har vi i alla fall ändrat om våra planer lite och kommer åka till Santiago i Chile på tisdag istället för Mendoza i Argentina. Båda städerna ligger ungefär i samma höjd med varandra men finns mer att göra i Santiago.
 
Igår var vi på en 10 kilometer lätt trekking i en liten nationalpark här i Bariloche. Var lite kyligt när vinden blåste men annars var vädret helt okej. Jag hade glömt att sätta in minneskortet i kameran men Lisa hade med sin iPhone så vi har fotat med den. Fanns egentligen inte så mycket att se under vandringen, en sjö, ett berg & lite annat. Vi har sett bättre!  
 
 
--