Carola Nylund

Colombia - San Gil
 
Idag hoppade både Lisa och Victor Bungyjump! De åkte upp 70 meter och slängde sig ut över kanten ner mot bäcken som forslade under dem... Känns som att jag har den tuffaste vännen och pojkvännen någonsin. När jag stod där nere och kikade upp fick jag faktiskt ett sug på att göra det själv, är dock så höjdrädd så mitt hjärta hade nog inte klarat av det! Sedan var det ungefär 30 punkter på formuläret jag skulle varit tvungen att ljuga om ang. sjukdomar för att ens få åka upp dit... Vanligtvis brukar det trigga mig men nu var det faktiskt höjdrädslan som satte stopp. Grymt jobbat av Victor och Lisa i alla fall! Det firade vi med en stek + pommes på kvällen.
 
 
 
Bilder från igår när vi var på ett litet café här i San Gil. Jag (som inte dricker kaffe) var tvungen att testa det, om man inte dricker kaffe i Colombia är det som att man aldrig ens varit här! 
 
 
Två bilder från lotteriet igår. Lite roligt med en engelsk filmkväll, det är en gång i månaden för att lokalbefolkningen ska ha chans att lära sig engelska på ett roligt sätt! Tycker det är en bra ide, verkligen något som resten av Sydamerika borde apa-efter..
 
 
#1 - Felicia

Shit vad häftigt med bungyjump!

Svar: Ja det var riktigt häftigt!
Carola Nylund