Carola Nylund

Bolivia - Cochabamba
Precis som jag förutspådde går dagarna här i Cochabamba alldeles för fort. Det är redan onsdagkväll och efter vi besökt flickhemmet Rosa de Saron på fredag tar vi nattbussen upp till La Paz! 
 
Varje dag som jag och Lisa varit här har Javier och hans fru Hemena hämtat upp oss från hotellet och så har vi åkt tillsammans hem till Anna-Marias lägenhet där vi umgåtts med A-M och hennes man + lite andra personer som varit där. A-M bjuder alltid på lunch och det är utan tvekan bland de bästa maträtterna vi ätit under hela denna resa. Idag var dock varken Javier eller Hemena hos A-M (det är Javier som brukar översätta vad vi/de säger så vi alla förstår varandra), så vi fick på stakande spanska försöka kommunicera med A-M  och hennes man själva! Det var riktigt roligt och det flöt faktiskt på ganska bra.
 
Jag var väldigt orolig över min telefon igår, men som tur var startade den mirakulöst nog under natten! Så här kommer lite bilder från gårdagen då vi besökte barnhemmet El Arca (där pojkarna bor) och även lite bilder från idag då vi var på den ENORMA, kaotiska, klaustrofobiska och färgglada marknaden La Cancha.  
 
 
 
La Cancha