Carola Nylund

Colombia - Santa Marta
Nu ligger vi här i hängmattan i eftermiddagsolen och väntar tills vi ska åka till busstationen. Förhoppningsvis finns det kvar bussbijetter till San gill klockande 21.45. Resan kommer ta cirka 10 timmar så det är skönt att vi kommer ta nattbussen! Vi har redan bokat ett hotell där så håller tummarna att det finns platser kvar. 
 
Utcheckningen från hotellet var klockan 13.00 och innan dess badade vi i poolen och fördrev sedan tiden genom att strosa omkring lite samt åt lunch på en italiensk restaurang. Vi spelade sedan plump på ett café vid hamnen, även denna gång gick jag vinnande ur spelet. Vi ser alla fram emot San gil, det ska tydligen vara en plats där det är mycket fart, fläkt och adrenalin. Det passar ju bra innan vi ska åka till ön San andres där det kommer bli mycket strandhäng.
 
Just i skrivande stund är det en parad av något slag här i Santa Marta, det spelas trummor och människor sjunger. En riktigt härlig stämning! Åker man till Colombia kan jag absolut rekommendera Santa Marta. 
 
Nedan är några bilder från dagen.