Carola Nylund

Brasilien - Paraty
Varit en hyfsat jobbig natt. Våran AC på rummet fungerade inte & de två tyskorna som vi bodde med (det har checkat ut idag) ville inte ha på fläkten under natten då den låter så mycket. Med andra ord så ville dem hellre avlida, svettig & äcklig, i en olidlig hetta som uppstod... Ingen av oss hade heller stängt fönstret så när jag vaknade i panik under natten av värmeslag var hela rummet fylld med mygg. Efter jag stängt fönstret lyckades jag tillslut somna och det var otroligt skönt på morgonen att komma ut från rummet.
 
Jag & Lisa har nu bokat ett boende vid Iguazufallen, ett dubbelrum, där vi själva får kontrollera temperaturen i rummet. Vi ska såklart fortsätta bo på hostels, men det känns skönt att kunna vara för oss själva någon gång & det är väl alltid bra att variera sig. 
 
En riktigt varm dag idag igen, har legat i solen med lite olja på kroppen & stekt. Det känns som att det bara blir varmare och varmare för varje dag som går! Efter Iguazufallen kommer vi ta bussen ner till Buenos Aires i Argentina & under denna period är det inte ovanligt att temperaturen där stiger över 40+...
Det är riktigt hårt att resa runt här! 
 
Nu har min telefonladdare också "försvunnit" helt plötsligt från hostlet. Riktigt irriterande. Eftersom telefonen är död kan jag tyvärr inte ladda upp några foton idag. Ska gå på stan imorgon och söka efter en ny laddare, min gamla kommer jag antagligen aldrig få se igen. Ska även köpa ett par nya solglasögon, jag är inne på mina femte nu! Mina första försvann med vågen de första dagarna i Brasilien, de andra "försvann" på hostlet i Buzios tillsammans med min hårborste, tredje gick sönder då någon liite överviktig satte sig på solglasögonen under en båtutflykt (som låg på min plats!!) & fjärde råkade jag själv ta sönder idag... It sucks, solglasögon här i Brasilken är väldigt dyra trots att de oftast är fejkat skräp. Ja ja, inget att göra något åt. Får hoppas morgondagen blir bättre. 
 
Som kompensation för att det inte blev några foton idag lägger jag upp dessa gamla bilder istället (vissa har aldrig visats här tidigare....)
 
 
#1 - Anonym

Hahaha! Så knäpp du är, vilka foton!! 😂

#2 - Bettan

Glömde ju skriva mitt namn! 😘

Svar: Tänkte faktiskt lägga upp fotot när du äter äpplet också, men gjorde inte det, måste ju spara så jag har någonting till nästa gång 😁
Carola Nylund

#3 - Bettan

Ja, dela inte ut alla godsakerna på en gång! 😂