Carola Nylund

Midsommar 2016
Glad midsommar allihopa!
Har varit jätte trevliga dagar här i Piteå med god mat, kubbspel, exotiska drinkar och idag sjösatte vi för första gången båten som Göran och Bettan köpt. Det enda som skulle kunnat vara bättre är om min vapendragare Bettan inte låg som en ostkrok i sängen 97% av tiden (hon har fått ryggskott! :(.. ) Första gången jag och Göran varit tvungna att sköta matlagningen själva, vi slet arslet av oss men det gav resultat och alla blev glada och mätta! Imorgon tar jag tåget hem till Kiruna, ska jobba natt. Nu har Lisa också kommit hem så ska träffa henne och nästa vecka åker vi ev. ner till Piteå över dagen eftersom Victor ska tatuera sig. Sedan är det såklart festival och om 30 dagar bär det av till Thailand! 
 
 
Grovfjord, Norge
Nu har jag, Victor, Lucas & Göran varit en snabb sväng till Grovfjord i Norge! Vi spenderade två nätter på den mysiga campingen Elvegård hytteutleie som ligger precis vid havet. Vi hyrde båt och fick några fina torskar, inget sjömonster men det var roligt ändå! Vädret var helt OK, mulet och lite regn men det hade kunnat vara värre. Vi grillade och killarna bastade på kvällen.   
 
Hade önskat att vi kunde vara i Norge längre men jobbet kallade för oss alla. Hoppas vi hinner med en till sväng till Norge, vill bo i combi campen minst en gång i sommar, och det finns en jätte fin camping i Harstad som gärna åker tillbaka till! Fick en 10- kilos kveite sist vi var där och hade varit roligt att se om man skulle kunnat slå det. 

På hemvägen gjorde vi ett stopp i Abisko för att äta lite bullens samt se om våra arkar fortfarande stod kvar. Så fint där! Just nu har jag och Victor en pytteliten ark men under sommaren ska vi renovera en lekstuga som vi ska sätta dit till vintern. 
 
 
 
 
 
sommar
Idag det 39 dagar kvar tills vi hoppar på flyget mot Thailand! Vår första destination kommer bli Chiang Mai som ligger cirka 69 mil norr om Bangkok. Vi kommer vara där cirka en vecka, jag har varit där tidigare och jag verkligen älskar staden! Efter Chiang Mai har vi inte riktigt bestämt oss var vi ska åka, men det lutar mot östsidan där vädret ska vara bättre. Det är ju regnsäsong men förhoppningsvis har vi en solbränna när vi kommer tillbaka till Sverige ändå. 
 

En annan sak som ska hinnas med i sommar - vi ska cykla runt Gotlland. Om 75 dagar åker vi ner till Visby och under två veckor ska jag, Lisa, Victor & Bettan cykla Gotlandsleden som är cirka 50 mil. Ska bli riktigt roligt. 
 
 
Så måste jag såklart hinna åka till Norge och fiska, fjällvandra och kanske t.o.m. vara ute en sväng med combi campen under sommaren. Dagarna räcker inte till. Kommer bli en grym sommar och som att det inte vore nog flyttar bästisen upp till Kiruna igen. Längtar ihjäl mig! 🐢