Carola Nylund

Brasilien - Foz do Iguacu
 
 
Vaknade upp klockan 07.00, slängde in all packning i ryggsäcken, slängde i oss frukosten och 07.45 stod vi utanför Katharina hostlet som skulle ta oss billigt till den argentinska sidan av vattenfallet (vi hade bokat via vårt hostel som sagt att vi skulle gå till Katharina hostel på morgonen och åka därifrån) Det visade sig att det inte fanns någon bil.

 Allt hade blivit ett stort missförstånd, vi hade varit ute och druckit på Katharina hostel dagen innan (även dem som fixade biljetterna Paraguay - Buenos Aires, ägaren där frågade då om vi ville boka något mer med honom men vi tackade nej då vi redan bokat via vårt hostel vilket vi försökte förklara då de två hostlerna tydligen samarbetar med varandra) Så när vi kom dit imorse kunde vi inte åka eftersom ägaren på Katharina hostel uppfattat det som att vi inte skulle, även fast vi bokat via vårt hotell... Så allt sket sig. Hoppas ni förstår vad jag menar, det blev lite tjorvigt, även för oss! På ett sätt var det dock tur att vi inte kom oss iväg till Argentina då det regnar, vi tog den brasilianska sidan istället idag, som bara behöver en eftermiddag. Vi får hoppas att det inte regnar imorgon då vi åker över till Argentina.

Wifit på vårat hostel har verkligen varit under all kritik. Det var t.o.m bättre när vi tältade uppe i skogen på ön Illha Grande... Det säger ganska mycket. Nu har även elektriciteten gått... Hoppas det ordnar upp sig!

Nu är vi snart inne på vår sjätte vecka här i Brasilien. Tiden går otroligt fort när man har roligt! Ska försöka fota så mycket som möjligt, varit lite torvt om bilder på sista tiden, frågade i receptionen om detta är ett "säkert" område vilket det är så borde inte vara några problem att ta med kameran här utanför.
 
 
 
 
 
#1 - Bettan

Häftigt!! Är det samma vattenfall, men på argentinska sidan?

Svar: Ja alltså allt går ju ihop, så borde vara det! 😂
Carola Nylund