Carola Nylund

Gotlandsleden dag 2 - Blå lagunen & Fårö
 
Idag klev vi upp 06.0000 och cyklade till Blå lagunen. Det hängde lite regn i luften men klarnade sedan upp och blev strålande sol & 25+. I blå lagunen badade vi och lagade mat. Jätte vacker plats!
 
Efter blå lagunen fortsatte vi efter Gotlandsleden och hamnade tillslut i Fårösund där vi tog båten över till Fårö. Vi cyklade till restaurangen Kutens bensin & åt världens godaste crepes. Rekommenderas! 
 
Sedan bar det iväg till Suderstrand.
 
Nu sitter vi här i en stuga på Suderstrands camping och har det bra. Vi har varit och tagit några öl på puben bredvid och nu är det snart dags för att sova. 
 
 
Gotlandsleden dag 2 - Kappelshamn
Uppe med tuppen. Vi har packat ner lavvun och nu bär vi iväg mot blå lagunen och Fårö. Lite regn i luften men hoppas det drar vidare så man får några bra foton på vattnet.
 
 
Gotlandsleden dag 1
 
Vilken dag det har varit! 
 
Vid halv 10 hämtade vi ut våra cyklar och gav oss ut på Gotlandsleden. Vårt första stopp blev lummelunda, 1.5 mil norr om Visby, där vi kikade på grottorna och åt saffrans pannkaka med grädde & sylt som är typiskt gotländskt. Vi cyklade sedan vidare mot Stenkyrka där vi gjorde lunch --> Lickershamn --> Irevik --> Hallshuk--> Kappelshamn. Cirka 8 mil. 
 
Man märker verkligen att det är lågsäsong nu. Mycket är stängt och de senaste 6 milen har vi med ljus o lykta sökt efter något att dricka eller sätta i munnen, men inte funnit något! I Kappelshamn hittade vi tillslut en camping som var helt tom och såg stängd ut men Bettan ringde till ägaren som då kom & öppnade åt oss. Han hade lite mat kvar i frysen som vi fick köpa och nu sitter vi här mätta & belåtna. Vi har bastat och livet känns på topp. Imorgon bär det av till blå lagunen och Fårö! Vädret har varit med oss hela dagen, varit strålande sol & blå himmel. Bilderna är tagna från oss alla av olika kameror så de är lite huller om buller.