Carola Nylund

Kroatien 15/7 -15
    
Nu, mina vänner, bär det av igen. Om 12 dagar flyger jag till Kroatien med Adrian, denna gång stannar Victor hemma. Tanken är att vi ska luffa med båt eller buss från Pula (Istrien) som ligger i nordväst ner mot Dubrovnik som ligger i den sydligaste delen av Kroatien. Adrian åker mest troligt hem efter två veckor, själv vet jag inte hur länge jag blir borta, det kan bli en vecka eller flera beroende på hur jag mår och vad jag känner för.
Mitt mål är dock att komma till Dubrovnik.
 

 Nu tycker ni kanske att jag är knasig, det tyckte många när jag bestämde mig för att åka till Turkiet direkt efter min bypass i Berlin. Många ifrågasatte det beslutet och några tyckte att det var rent utsagt idiotiskt av mig, kanske inte helt obefogat, att fara iväg.
 
  Min tid efter operationen har inte varit helt enkel - nästan varje dag får jag syrebrist i hjärnan och min motorik i kroppen slutar fungera (läs mitt förra inlägg). Mitt blodtryck sänktes av hjärtmedicinen och under midsommar blev det så illa att jag blev inlagd på stroke avdelningen i Piteå... Slutade omedelbart med medicinen och i samma veva fick jag veta att jag måste börja äta tabletter då jag har järnbrist i kroppen eftersom jag förlorade blod under operationen.
 
 Nåja, det är helt OK om ni tycker att jag är knasig som åker iväg utomlands igen och ev. blir kvar där ensam. När jag tänker efter kan jag faktiskt själv tycka att det är lite tokigt, helt uppåt väggarna. Ibland tänker jag inte på konsekvenserna, samtidigt kan jag ju inte sluta leva. Som Lisa säger så har hon och jag alltid varit lite mañana mañana. Jag älskar att vara ute på resande fot och när jag är det känner jag mig lycklig, det är väl det som är huvudsaken? Och vem kommer egentligen ihåg en fegis?
  
Här är några bilder på Kroatien som jag norpat från Vings hemsida: